تو سایت خود گیگا اخرین ورپزن همون f6 بود. توجه دارید که ورژن مادر برد 1.1 هست؟
Printable View
تو سایت خود گیگا اخرین ورپزن همون f6 بود. توجه دارید که ورژن مادر برد 1.1 هست؟
بله مشکلی نیست . این بایوس هم از سمت گیگابایت منتشر شده . جای نگرانی نیست .کلمه d کنارش هم یعنی تو آخرین مرحله تست هست و بزودی تو سایت قرار میگیره .نقل قول:
تشکر. فقط احیانا برای گارانتی کیس کامل رو ببرم یا فقط برد رو باخودم ببرم؟
برد و رم ها رو ببرید . براتون تست حضوری میکنند . اگر لازم باشه مادربردتون پذیرش میشه .نقل قول:
رم شما گارانتی عقیق رایانه هست؟
بله دوست عزیز عتقی رایانه از اقای حسینی گرفتم
یک وقت اشتباه برداشت نشه . رم رو برای این گفتم که ببرید که گارانتی با رم خودتون تست کنند .نقل قول:
اتفاقاً تازه یادم اومد! بنده همین رم شما روی همین مادربردی که در اختیار دارید، برای برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] نصب کردم. مشکلی از بابت ناسازگاری باهاش مواجه نشدم!
بنابراین از این حیث خیال شما راحت باشه. (مگر اینکه بایوستون آپدیت نباشه.)
میدونم دوست عزیز. مشکل از رم ها نیست چون هر دو رو وقتی تک کانال میزارم میشناسه. فقط دارم به ایم فکر میکنم که اگه قرار باشه ببرم گارانتی این بایوس بتا رو قبلش بزنم گارانتی گیر نمیده چرا بتا آپدیت کردی و ادا در بیاره؟
خیر از نظر گارانتی مشکل نیست . این قسمت زیر نظر خود شرکت آواژنگ هست و پشتیبانی آنلاین این شرکت هست .نقل قول:
این آخرین کار هم انجام بدید . با اسلاتی که بالا میاد . مشخصات رم مثل تایمینگ و ولتاژ رو دستی ست کنید . ذخیره کنید و ریست کنید . حالا رم روی اسلات هایی که تصویر نداشتی تست کنید .ولتاژ رم رو 1.50v بگذارید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]